Demonstration mot Pro Life-rörelsen I Sverige!


Den 24 mars arrangerar organisationen Livsval en marsch i Stockholm mot abort. Livsvals mål är ett Sverige där ingen önskar göra abort, och de jobbar aktivt för att få kvinnor att avstå från abort genom att bl a sprida missvisande fakta om aborter och framställa bortadoption som ett bättre val.

Livsvals marsch är ett hån mot alla kvinnor som har kämpat för rätten till våra egna kroppar.

Ingen kvinna ska behöva genomgå en graviditet mot sin vilja. Därför är det livsviktigt att antiabortrörelsen inte får fäste i Sverige, och att vi därför visar vårt motstånd. Kom och demonstrera med oss 24 mars, för kvinnors rätt och mot hat och förtryck!

När: 24 mars 2019 14:00 - 24 mars 2019 15:00

Var: Sergels torg / Stockholm

Arrangör: Astrid Carsbring och 2 andra