Extinction Rebellion Festival


Låt oss samlas, fira XR, skaffa nya färdigheter, organisera oss!

//English below//

Alla intresserade eller redan engagerade inom Extinction Rebellion samlas för första gången på en gemensam plats för att bli starkare tillsammans inför framtiden.

Vi börjar tillsammans på morgonen och fortsätter dagen med valbara workshops. En chans att lära dig nya verktyg och träffa nya personer. För dig som är ny i XR tipsar vi om föreläsningen Heading for extinction and what to do about it. Hela dagen ges också ett intropass om hur du kan engagera dig inom XR Skånes olika arbetsgrupper.

Är du redan aktiv inom XR eller har varit på ett intropass tidigare? Då väljer du kanske istället att vara med på träning och samtal om civil olydnad och icke-våld, brainstorma aktioner, att lära dig om vår vädjan om klimatnödläge till Malmö stad, att sjunga kamplåtar tillsammans med andra, måla plakat eller vara med i en skrivworkshop.

Delta i de delar du är intresserad av, var där hela dagen, eller checka in en stund, det är helt upp till dig! Denna heldagsverkstad kommer att följas av en kvällssamling, en chans att mingla och lära känna varandra i mer festlig atmosfär. Vi utlovar musik, trevliga människor och bra stämning!

Intressseanmälan: Vi vill veta hur många som kommer i förväg, anmäl ditt intresse senast ons 20/3: https://goo.gl/forms/3mh8QbPcP0nsWcm82

Welcome to the first ever Extinction Rebellion Skåne festival!

Let's get together, celebrate XR, get trained, get organised!

It is time for everyone interested and engaged within the Extinction Rebellion to gather for the first time in a common place to psyche up before the international action week in April. We will share our skills, plan for action week and create a place to transform our shared climate anxiety into a massive political force. There will be a welcome in the morning, where we want as many as possible to attend. It will be an opportunity to learn new tools, meet new people and prepare mentally for the future. There will be something for everyone, even complete newbies are welcome and if you are, don’t miss the essential lecture “Heading for extinction and what to do about it”. Sign-up for the workshops you are interested in, or just drop in, you don’t need to be there the whole day. The workshops will be followed by an evening gathering, a chance to mingle and get to know each other in a more festive environment. There will be cool music, nice people and a party atmosphere!

Sign-up: We want to know how many will come, please register the latest on wednesday 20/3 with this link: https://goo.gl/forms/3mh8QbPcP0nsWcm82

Preliminärt tidsschema/ Preliminary timeschedule:

08.00 (Optional) Rebel yoga

09.00 Ankomst & Kaffe / Arrival & Coffee

09.30 Välkomstsamling / Welcome-gathering

10.00 Pass 1: Valbar workshop

12.00 Lunch

13.00 Pass 2: Valbar workshop

14.45 Fikapaus / Fika-break

15.15 Pass 3: Valbar workshop

17.00 Gemensam avslutning / Closing-gathering

Paus / Break

20.00 Fest och musik / Party and music

20.30 Live music: Motståndets musik

21.00 TBA

22.00- Late: DJ Cora / DJ Sam

När: 23 mars 2019 08:00 - 23 mars 2019 23:59

Var: Karavan - nytt scenrum för cirkus och musik Bokgatan 18 / Malmö

Arrangör: Extinction Rebellion Skåne