AfS ut ur Göteborg!


På lördag har det rasistiska partiet Alternativ för Sverige annonserat att man tänker anordna torgmöte i Göteborg. Detta som ett led i Alternativ för Sveriges kampanj inför EU-valet. Inför EU-valet driver man frågan om ett svenskt EU-utträde eftersom man menar att EU hotar den "europeiska identiteten" och "den mångfaldiga europeiska erfarenheten". Detta är inte legitim EU-kritik, utan enbart kodord för en rasistisk ideologi som utgår från att vita européer står inför yttre hot, samma typ av konspirationsteorier som låg bakom terrordådet i Christchurch för mindre än en vecka sedan.

Men i Göteborg har de ingenting att hämta. Vi ska stå upp för solidaritet och gemenskap och vi vill inte ge rasisterna utrymme att sprida sin propaganda!

Alternativ för Sverige ut ur Göteborg!

När: 23 mars 2019 11:30 - 23 mars 2019 13:30

Var: Stora Teatern Kungsparken 1, / Göteborg

Arrangör: Göteborgs Antifascistiska Front, Allt åt alla Göteborg m fl