Gymnasieelever For Future- Ingenting är viktigare än klimatet.


Ingenting är viktigare än klimatet.

Så, hur kan just du göra skillnad? Visst, du kan flyga mindre, äta vegetariskt och åka kollektivtrafik överallt. Men hur kan du som tonåring i ett litet land påverka världen?

Du kan göra det här. Du kan dela detta med alla du känner. Du kan gå på strejken tillsammans med oss, och skicka ett tydligt meddelande till politikerna och företagen: Sveriges ungdom bryr sig om framtiden, och vi har fått nog.

P.S Låt inte kylan stoppa dig, om den är ett problem så kommer du inte trivas om Golfströmmen stannar..!

VAD, VAR OCH NÄR? • Strejken är en del av den större rörelsen Global Strike For Future, som innefattar strejker på över 1300 platser runtom i världen. Fredagens strejk kommer antagligen bli den största skolstrejken för klimatet i historien. • Strejken hålls på Mynttorget i Gamla Stan bredvid Riksdagshuset fredagen den 15 mars. Alla deltagande skolor samlas på Sergels torg 11:30, och tågar tillsammans till Mynttorget. Mer detaljerat schema finns i det ”pinnade” inlägget.

VILKA SKOLOR DELTAR? (Listan uppdateras kontinuerligt) • Kungsholmens Gymnasium • Södra Latin • Norra Real • Östra Real • Anna Whitlock • Globala Gymnasiet • Värmdö Gymnasium • Jensens Gymnasium Internationella • Katarina Norra skola • Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm • Kungstensgymnasiet • Täby Enskilda Gymnasium • Kristofferskolan

VILL DU ENGAGERA DIG EXTRA ELLER UNDRAR DU NÅGOT? Skriv till KG Earth på Facebook eller Instagram (@kg_earth), eller kommentera i eventet!

Tillsammans gör vi skillnad!

När: 15 mars 2019 11:30 - 15 mars 2019 15:00

Var: Mynttorget / Stockholm

Arrangör: KG Earth och 2 andra