Mirny Mine • Memoria • It´s For Us


MIRNY MINE:

Mirny Mine har precis släppt sitt debutalbum ’The Other Part’ som har mottagits med fina recensioner. Mirny Mine är fotografen Anna Sundströms projekt och hon har gjort ett väldigt drömskt, mörkt album som redan har fått en hel del press och vi tycker att Madeleine beskrev det bäst på Hymn: "Är du ett fan av Anna von Hausswolffs och Chelsea Wolfes mörker men uppskattar också Lana Del Reys förföriska låtar? Då kommer du med all säkerhet att tycka om detta magiska". https://open.spotify.com/artist/3XtJkZUFvqTIG9Oh7ASoFM?si=oNHEjUpEQVeaYFM0vBk_AQ

Memoria:

Memoria är Tess de la Cours solo-darkwave-projekt som kommer att släppa sitt debutalbum i sommar. Kommande singeln ’Lights Out’ gästas av Henric de la Cour som också har varit med och skrivit texten till låten. Mörkt och syntetiskt. https://open.spotify.com/artist/0msD50onqjAoUEt1IFlE8Y?si=_w14VEIFRAKQjAbRBYd56A

It's For Us:

De svenska postpunk-älsklingarna It’s For Us är tillbaka med sitt andra album, ’Stay’, den 1 februari. Och som vanligt så levererar de klassisk och sprudlande indie med mörka hörn färgade av postpunken. Sedan gruppens bejublade debut 2017 har mycket hänt, både rent musikaliskt och även privat i bandmedlemmarnas liv.

It´s For us nya skiva är till största delen skriven av Jon och Camilla i Camillas vardagsrum, sedermera Jons kök efter att grannsämjan i Camillas hus fått sig en eller fem för många törnar. Inspelningen är gjord på Joniverse studios i Stockholm och resultatet, talar för sig själv. It´s For Us är tillbaka, finast, vackrast och bättre, än någonsin förr.

https://open.spotify.com/artist/6P8KvidvEoD52GQGtlWEGi?si=ZbSF-MMLTvmx79PvjczTBQ

När: 23 februari 2019 19:00 - 23 februari 2019 03:00

Var: Debaser Hornstulls Strand 4, / Stockholm

Arrangör: Debaser, Novoton, MIRNY MINE, Memoria