Afterwork med Föräldravrålet i Stockholm


Det är många som hör av sig till oss just nu och vill göra mer. Det gör oss glada och varma inombords! Vi vet att engagemang är bästa botemedlet mot oro. Du behövs mer än någonsin och du kan göra skillnad! Låt 2019 bli året då vi tillsammans agerar för att få klimatet högst upp på den politiska agendan.

Föräldravrålet drivs helt ideellt. Vi är ungefär ett dussin aktiva från bland annat Stockholm, Malmö, Umeå, Uppsala och Göteborg. Nu behöver vi fler som kan hjälpa oss att nå vårt mål: att växa till 100 000 underskrifter för en mer ambitiös klimatpolitik. Är du en "doer"? Är du duktig på att organisera events, affärsutveckla, projektleda, marknadsföra, filma, göra grafik, webbutveckla, skriva texter eller bara vill göra NÅGOT?

Kom på afterwork, träffa några av oss och prata om hur vi kan lyfta barnens perspektiv.

Vi ses på Bee Urban Evolution Lab på Garnisonen i Stockholm. Det kommer att finnas alkoholfri dricka och enklare tilltugg. Vi kommer att kort presentera Föräldravrålet och sedan är fokus på att knyta kontakter, lära känna varandra och diskutera hur vi kan lyfta barnens perspektiv.

Skicka gärna vidare till vänner som du tror är intresserade!

Anmälan till AW:n görs här: bit.ly/AWForaldravralet2019

Begränsat antal platser!

När: 23 januari 2019 17:00 - 23 januari 2019 19:00

Var: Bee Urban, Karlavägen 100, / Stockholm

Arrangör: Föräldravrålet