Vi står upp för vår kulturskola!


Vi står upp för vår kulturskola! Stödkonsert för Kulturskolan W. A. Mozart: Requiem i d-moll

Sopran: Agnes Auer

Alt: Rebecka Fjällsby

Tenor: Georg Källström

Bas: Jens Persson Hertzman

Dirigent: Niklas Tamm

Körsångare och instrumentalister som är tacksamma för allt som Kulturskolan gav oss som barn.

Alla vi som i vår barndom har gått på kulturskolan vill uppmärksamma hur viktig den är för både oss och Sveriges kulturliv.

Fri entré.

Vi står upp för vår kulturskola!

I kulturskolan är alla barn välkomna. I kulturskolan möts vi och för vårt kulturarv vidare. I kulturskolan får vi vänner för livet. I kulturskolan förenas barn i glädje och samvaro, år efter år. Genom kulturen hittar många barn sig själva, istället för att hamna i problem och utanförskap. Kulturen är bland det viktigaste vi har och kulturskolans jobb är oersättligt. Genom kulturskolan hittar även barn som inte har föräldrar som är yrkesmusiker, dansare, konstnärer eller skådespelare fram till kulturen. Tack vare kulturskolan behöver inte kulturen vara en klassfråga. Vi spelar ett av musikhistoriens starkaste och vackraste verk, Mozarts Rekviem för att stå upp för musikundervisning och manifestera kulturens kraft.

När: 13 januari 2019 16:00 - 13 januari 2019 17:00

Var: Högalidskyrkan, Högalids kyrkväg 19 / Stockholm

Arrangör: Niklas Tamm, dirigent