Filmfrukost: Roma


På Golden Globes fick Alfonso Cuarón 2 statyetter inom kategorierna Bästa regi och Bästa utländska film! En härlig indikering inför Oscarsnomineringarna den 22 januari.

Året är 1970. Den unga och godhjärtade Cleo jobbar som hushållshjälp hos en familj i medelklassområdet Roma i Mexico City. Men kaos och stora förändringar sker och Cleo blir den som får hålla familjen samman.

Oscarsvinnande regissören Alfonso Cuarón ger oss en magisk berättelse som hämtar inspiration från hans egen barndom. En kärleksfull hyllning till de kvinnor som uppfostrade honom.

Roma vann Guldlejonet vid filmfestivalen i Venedig i år och Cuarón har tidigare gjort filmer som Gravity, Children of Men och Din morsa också!.

Regi: Alfonso Cuarón | Skådespelare: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey | Land: Mexiko (2018)

Visas som Filmfrukost 13 januari Köper du biljett till Filmfrukost ingår en frukostbricka som du äter i biosalongen till filmen. Frukostpaket består av vegetarisk frukostfralla med ost & grönt, yoghurt med husets müsli, äppelmust, frukt, kaffe eller te. Om vegansk frukost eller specialkost önskas, maila: info@biorio.se. När filmfrukostpaketen är slut släpper vi Filmfika (kaffe/te och kaka).

Biljetter filmfrukost begränsat antal (bio + frukost): 210 kr Biljetter filmfika (bio + kaffe/te & småkaka): 160 kr

Obs! För att vara garanterad frukost måste du förköpa din biljett.

Åldersgräns: Från 15 år

När: 13 januari 2019 10:30 - 13 januari 2019 12:45

Var: Bio Rio, Hornstulls Strand 3 / Stockholm

Arrangör: Bio Rio