NASTY WOMEN Stockholm


Studio 44 presenterar NASTY WOMEN STOCKHOLM, en grupputställning med kvinnoidentifierande konstnärer om hur det är att vara en otäck, obehaglig, ruskig och snuskig kvinna under de pågående hoten mot kvinnors rättigheter.

Alla intäkter doneras oavkortat till ROKS - Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige.

Deltagande konstnärer:

Annica Einarsson, Christina Göthesson, Clara Collman, Mariana Ekner, Åsa Elieson, Emma Göransson, Susanne Högdahl Holm, Hanna Sillen, Jannike Brantås, Kirke Meng, Katarzyna Piorek, Katarina Warrenstein, Madeleine Aleman, Zaira Perdignon, Hanna Källemo Neikter, Monika Masser, Nina Wedberg Thulin

När: 12 januari 2019 12:00 - 12 januari 2019 17:00

Var: Studio 44, Tjärhovsgatan 44, / Stockholm

Arrangör: Nasty Women Stockholm och Studio 44