Granskningsfika


✨KOM OCH FIKA MED GRANSKNINGSUTSKOTTET!✨

På måndag hittar ni FEMSAM och granskningsutskottet på Leoparden i centrala Uppsala där vi tänkt fika och diskutera tillsammans. Det kommer talas om granskning och hur man går till väga om man skulle vara intresserad att göra det.

På plats kommer jämlikhetsansvarig Rasmus Clausen och Magda Bertz Wågström vara. Rasmus är jämlikhetsansvarig på Uppsala studentkår och är ansvarig för sektionens granskning. Magda har genomfört en granskning av kurslitteratur tidigare och kommer berätta lite om hur det går till att göra en granskning.

Om just du är intresserad av att engagera det finnas möjlighet att gå med i en projektgrupp inför våren! Det är mycket lärorikt och givande, det ser också superbra ut på CV:t! Det kostar ingenting att delta, men fikat är till självkostnadspris.

Leoparden tar endast swish och kontanter! Det finns även möjlighet att hämta ut sin tygpåse under fikat, och vem vill inte stoltsera med en snygg väska under julhetsen?

Medlem kan du bli på plats eller på: www.femsam.se/bli-medlem.

Hoppas vi ses där! 📖🔍 // Granskningsutskottet

Evenemanget görs i samarbete med Folkuniversitetet.

OBS! Är du över 26 år gammal? Skriv gärna till oss här på facebook eller maila granskning.femsam@gmail.com. Detta är då caféet är till för ungdomar och om någon är över 26 år vill de veta detta i förväg, men det är helt okej!

När: 17 december 2018 16:00 - 17 december 2018 18:00

Var: Kulturhuset Leoparden, Svartbäcksgatan 20 / Uppsala

Arrangör: Feministiska Samhällsstudenter Uppsala