Kärrtorpa med UMR - antirasistisk demo


KÄRRTORPA MED UNGDOM MOT RASISM (English below)

Den 13 december samlas vi för an antirasistisk/antifascistisk demonstration. Vi minns när nazisterna attackerade antirasister den 15 december 2013. Vi demonstrerar för ett mer antirasistiskt Sverige där nazism och fascism marginaliseras och bekämpas av folket.

Ta med vänner, familj och grannar - men lämna partifanorna hemma. Medarrangörer: RFSL Ungdom Rädda Barnens Ungdomsförbund

ENGLISH: December 13st we will gather for an anti racist/anti fascist demonstration. We remember when the nazis attacked our anti racist friends December 15th 2013. We will demonstrate for a more anti racist Sweden where nazism and fascism is marginalized and fought by the people. Bring family, friends and neighbors - leave your party banners at home. Co-organizers: RFSL Ungdom Rädda Barnens Ungdomsförbund

När: 13 december 2018 18:00 - 13 december 2018 19:00

Var: Kärrtorpsplan, Johanneshov / Stockholm

Arrangör: Rädda Barnens Ungdomsförbund, Ungdom Mot Rasism, RFSL Ungdom