Nätverksmöte


Nätverket Klimatfronten samlas för att rapportera och synka våra arbetsgrupper. Mötet är ett bra tillfälle för nya att bli introducerade till nätverkets organisering. Vi ses i sal 202!

  • ARBETSGRUPPER - Danska KlimaKollektivets kampanj mot det industriella jordbruket. Arbetet fokuserar på det svenska industriella jordbruket men också på en internationell massaktion nästa sommar.

FOSSILGAS: Fortsätter Klimatfrontens arbete med att visa fossilgasens sanna ansikte (spoiler: det är inte vackert). Det finns även planer på såväl kunskapsutbyte som aktion framöver!

STRUKTUR OCH INKLUDERING: Tar fram förslag för att utveckla Klimatfrontens internstruktur, för ett transparent och inkluderande nätverk.

EXTINCTION REBELLION: Jobbar likt den brittiska motsvarigheten till kampanjen. Här diskuteras framtida aktioner och planer för mobilisering av XR-rörelsen. I den här gruppen finns mycket konkreta planer på aktion inom en snar framtid! (https://www.facebook.com/events/675703152824068/)

STUDIECIRKEL: Planerar kunskapsutbyte om aktivism. Om du är nyfiken, intresserad av att delta i någon av arbetsgrupperna eller har ett projekt att dela med dig av är du varmt välkommen!

EXTERN KOMMUNIKATION: Sköter sociala medier samt jobbar med mediakommunikation, som en stödstruktur för andra arbetsgrupper.

När: 12 december 2018 18:00 - 12 december 2018 20:00

Var: ABF Malmö, Spånehusvägen 47 / Malmö

Arrangör: Klimatfronten