Detta är också min historia. Barn och barnbarn till överlevande


Detta är också min historia. Barn och barnbarn till överlevande efter Förintelsen berättar Att växa upp med en förälder, eller mor- eller farföräldrar, som har genomlevt och överlevt Förintelsen sätter spår i ens eget liv. De kan handla om allt från yrkesval till hur man ser på sin egen identitet och sin omvärld.

Föreningen Förintelsens Överlevande arrangerar tillsammans med Kulturhusetstadsteatern ett samtal kring detta tema i samband med fotoutställningen Witnesses.

Medverkande bla :. Nadine Gerson, grundare av Zikaron, Tommy Ringart, ordförande i FFÖ och Suzanne Kaplan, psykolog, docent i pedagogik och författare till boken Barn under Förintelsen – då och nu. Moderator; Willy Silberstein.

Fri entré.

När: 11 december 2018 18:00 - 11 december 2018 19:30

Var: Kulturhuset Stadsteatern, Kulturhuset Sergelstorg / Stockholm

Arrangör: Föreningen Förintelsens Överlevande och Kulturhuset Stadsteatern