Med Emma Knyckare, Ami Hallberg-Pauli & dragkings!


EMMA KNYCKARE Radioprataren, galavärden, författaren, festivalarrangören och framförallt komikern Emma Knyckare. Hon drog igång Statementfestival, hon skrev en bok om att bli mamma och turnerar nu landet runt med sin föreställning ”Årets mama”.

AMI HALLBERG PAULI Setts i SVT med sin show "Ladies Fight" (där merparten av Sveriges kvinnliga komiker gästat). Nyss utkommit med den första svenska stand up-handboken - "Stand up-handboken, Konsten att göra livet lite roligare". Slipar på en ny standupshow- Kvinnor vi inte minns, med premiär våren 2019. Når publiken med energi, sin satiriska ådra och trivsamma påhopp.

DRAMA KINGS- The Drama Kings är drag king-duon som kombinerar dans, drag och performance. De bjuder på dansanta sketcher där stereotyper utmanas och mansrollen synas. Gränser suddas ut och pulsen ökar. Alla rycks med i grabbarnas musikaliska resa där smärta blir till passion, och där nostalgiska flörtar med 90-talets magiska skimmer möter längtande blickar framåt - mot frigörelse.

DJ PAMELA Leal Viñals - har levererat musik till queerklubbar som DJ sedan mitten av 90-talet. Spelar ofta på Moxy, pridefestivaler och gayklubbar i landet.

DESSUTOM Standup & oväntade inslag av era tillgivna klubbdirektörer Therese "The Power" Sandin & Pernilla "Snap" Hammargren

När: 7 december 2018 19:30 - 7 december 2018 21:30

Var: Ö2 Östgötagatan 2 / Stockholm

Arrangör: Stand Up Yours