Månadscoachning i självledarskap.GÄST: Gabriella Kärnekull Wolfe


Raoul Wallenberg Academy, Raoul Wallenberg Differencemakers och World Values Initiative vill ge fler möjlighet att utveckla sitt eget självledarskap och växa i sina värderingar. Därför bjuder de in dig till månadscoachning i självledarskap där du får djupdyka i dina värderingar, din livssituation och ta del av nya kunskaper och inspiration inom områden såsom ledarskap och välmående.

På höstens andra månadscoachning den 21 november inspirationsföreläser vinnaren av utmärkelsen Årets Changemaker 2018 Gabriella Kärnekull Wolfe. I samband med #metoo-rörelsen startade Gabriella uppropet #intedinhora. Under kvällen kommer hon att berätta om varför och hur hon startade #intedinhora. Utöver detta får du som deltagare information om vad du kan göra för personer med erfarenhet av prostitution och andra former av kommersiell sexuell exploatering.

Anmäl dig

Månadscoachning är kostnadsfritt. Eftersom det är ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller!

När: 21 november 2018 17:45 - 21 november 2018 20:00

Var: Changers Hub Sture Grev Tureg. 7 / Stockholm

Arrangör: Raoul Wallenberg Differencemakers och Raoul Wallenberg Academy