Kortfilmspremiär: Brottas


Kortfilmspremiär c/o Folkets Bio 2018 bjuder in till helkväll med BROTTAS på Zita!

Julia Thelins prisade kortfilmsdrama BROTTAS har biopremiär på biografen Zita i Stockholm den 21 november med team och skådespelare på plats. Då trycket är högt och det finns ont om platser kommer filmen att visas vid två tillfällen under kvällen. FRI ENTRÉ! - reservera biljetter via länk i bio för visning 1 eller 2.

18.00 Förmingel 18.30 Filmvisning 1 + Q&A 19.20 Filmvisning 2 + Q&A

Därefter fortsätter festen på Bongo Bar fram till stängning!

-----------------------OM BROTTAS--------------------------- På mattan får Jaana och Bettan fysiskt utlopp för alla känslor som bubblar i deras förpubertala kroppar. De är starka, smidiga och jävligt bra. Julia Thellin utvecklar sina precisa iakttagelser av uppväxt och maktförkjutningar i svettiga gymnastikhallar.

Regi: Julia Thelin Produktion: Markus Waltå och Eliza Jones Längd: 30 min

När: 21 november 2018 18:00 - 21 november 2018 22:00

Var: Zita Folkets Bio Birger Jarlsgatan 37 / Stockholm

Arrangör: Svensk Kortfilm c/o Folkets Bio och Zita Folkets Bio