Team Hurricane / Doc Lounge Malmö / 20 Novmeber


Fira FNs Barndag den 20 november! Alla under 20 år kommer in gratis! - Ungdomsfilm för så väl unga vuxna som vuxna tonåringar. - DJ Suck Ma Titties spelar hits från tonåren. - Överraskningar hela kvällen!

Möt Ida, Sara, Eja, Maja, Zara, Mathilde och Ira – tonårsgänget som hänger på den lokala nedläggningshotade ungdomsgården. Här finner de en tillflykt från yttervärlden, bygger stora drömmar av tyll och paljetter och blir tightare än någonsin. Team Hurricane är en färgexplosion och djupdykning i tonårens omvälvande känsloyttringar och blandar friskt dokumentärt insta story-material med fiktion och 90-talsinspirerade animationer. Den danska regissören Annika Berg har skapat en ultramodern punk chick flick som beskrivits som den mest äkta tonårsskildringen sedan Fucking Åmål.

Regi: Annika Berg Denmark // 2017 // 96 min Språk: Danska Subtitles: English

När: 20 november 2018 19:00 - 20 november 2018 22:00

Var: Doc Lounge Malmö Babel, Spångatan 38 / Malmö

Arrangör: Doc Lounge, Doc Lounge Malmö, Babel Malmö