Mammors manifestation mot det dödliga våldet


"Vi är mammorna som fått nog. Vi kan inte stå och titta på när våra barn, Sveriges barn, dödas på gatorna. Vi vägrar låta liv rinna ut i blodpölar i världens fredligaste land. Vi vägrar se flera unga människor mördas och bli notiser i tidningar och siffror i statistiken.

Den 18e november kl. 13.00 på Sergels torg håller vi en Mammornas Manifestation mot det dödliga våldet. Stå med oss! Vi samlas i sorg men också hopp om förändring. Vi samlas för att rädda liv. Vi kräver krafttag mot våldet. Vi kräver fred och framtidshopp för alla, oavsett härkomst eller hemvist."

Mammornas manifestation är en partipolitiskt och religiöst obunden sammankomst. Ta med ljus för alla liv som släckts.

När: 18 november 2018 13:00 - 18 november 2018 14:00

Var: Sergels torg / Stockholm

Arrangör: Nabila Abdul Fattah och Lena Ölander