Författarkväll med Anna Suvanna Davidsson


Anna Suvanna Davidsson driver Instagramkontot Apan satt i granen med 30 000 följare, där hon utmanar samhällets ideal och normer och beskriver sig själv som ”Sveriges mysigaste feminist”. Förutom det är hon programledare i UR:s podcast “Alla mina förövare” som handlar om sexuella trakasserier och riktar sig till gymnasieungdomar. Nu har hon släppt boken En apa i Rågsved.

Vad händer när man bryter upp från en långvarig relation? Barn, bostad, jobb, allt sätts på sin spets. Den nysläppta boken En apa i Rågsved tar upp frågor många kan relatera till och ifrågasätter samhällets normer. Boken ifrågasätter regler och kvinnoideal. Den handlar om frigörelse och att våga släppa taget. Förhoppningen är att man efter att ha läst den kommer ta sig en funderare

Läsning ur boken – Bokförsäljning – Signering

Det serveras fika och kaffe. Entré inklusive fika är 50 kr och allt överskott går till vår ideella verksamhet.

När: 14 november 2018 19:00 - 14 november 2018 20:30

Var: Bergholmstorpet Skarpnäcksvägen / Skarpnäck

Arrangör: Bergholmstorpet