SUY med Elinor Svensson, Malin Appeltofft och Märit!


ELINOR "SLÄGGAN" SVENSSON- nominerad i år till Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan. Landets skarpaste humorskrivare som skriver för de flesta humorprogram som SVT:s Robins och Breaking News. Har tidigare hörts i P3s Tankesmedjan. Poddar i Ja, jaja. Podcast (med Felicia Jackson) och Vad blir det för mord? (med Johanna Wagrell). Turnerar nu med sin egna standupföreställning- Patriarkatets För-och- Nackdelar. Skämtar med sårbarhet och råhet med glimten i ögat!

MALIN APPELTOFFT- har tagit standupen till förorten med Standup i Hägersten, en klubb på Melodybox. Tycker att det mesta i tillvaron är skrattretande. Med självironi skojar hon om familj, föräldraskap, de gifta parens oglamorösa vardag, att bli äldre och att som kvinna ta plats utan att begränsas av snäva normer. Aktuell med sin första show- Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig. Vassa iakttagelser, närvaro och publiksnack med snabba associationer utlovas.

MÄRIT- Märit är en starkt lysande stjärna på Stockholms växande burleskscen. Hennes framträdanden är fyllda till bredden med glamour, kroppsglädje och en humor som inte går att värja sig mot.

DJ MATILDA "KINGEN" BERGGREN, Bredängs Ruby Rose! Ger oss hitsen vi älskar! Poddar med: Amen stäng av då, är programledare på SR och anordnar butch-camps med fokus på butchidentitet.

DESSUTOM- era tillgivna klubbdirektörerna THERESE SANDIN & PERNILLA "PERNILLY" HAMMARGREN!

Fika, kaffe & dryck säljs och vinsten går till RFSL NEWCOMERS!

När: 9 november 2018 19:30 - 9 november 2018 21:30

Var: Ö2 Östgötagatan 2 / Stockholm

Arrangör: Ö2 och Stand Up Yours