En dag om kristen feminism


En dag om kristen feminism! Som i år faktiskt är två dagar med föreläsningar, samtal, seminarier, poesi, musik, mässa och möten! Här får du inspiration till hur tro och feminism kan kombineras, utmaningar och nya perspektiv på hur en feministisk framtid kan se ut.

En mötesplats där du kan hitta likasinnade och får tid att nätverka, kanske särskilt runt fikaborden eller vid lunchen. En plats där du kan samla kraft och hopp. En mötesplats mellan olika traditioner och kyrkor.

Tro, feminism, teologi, bibelläsning, miljö, försoning, konst och identitet är några av de ämnen som du kommer möta under helgen. Vi möts i tre olika kyrkor i Majorna i Göteborg: Carl Johans kyrka, Matteuskyrkan och Majornakyrkan.

När: 9 november 2018 18:00 - 10 november 2018 19:00

Var: Carl Johans församling Carl Johans Kyrkoplan 1 / Göteborg

Arrangör: Studieförbundet Bilda, Matteuskyrkan Majorna, Sensus Göteborg, Carl Johans församling, Majornakyrkan