Djurrätt & EU. Gäst: Camilla Björkbom


Djurrätt och EU med Camilla Björkbom från Djurens Rätt!

Djurrätt är en ständigt aktuell fråga i EU och med ett stundande EU-val är frågan - Vad har hänt de senaste fem åren i EU med hänsyn till djurrätt och vad behöver Fi göra kommande mandatperiod? Vad kan göras på politisk nivå och var kan aktivister göra mest nytta? Vad beslutar EU om och vad behöver de reglera och förändra nationellt, regionalt och kommunalt?

Allt detta ska Camilla som är ordförande för Djurens Rätt försöka lyfta under två timmar och det finns även möjlighet att ställa sina frågor och presentera sina tankar. Detta blir ytterligare ett tillfälle för dig som medlem att också förbereda motioner inför kommande kongress. Motionsstop är 16 november.

Arrangör: Den tematiska gruppen "Fi sthlm veganism och djurrätt"

När: 31 oktober 2018 18:00 - 31 oktober 2018 20:00

Var: Kungsholmsgatan 8 / Stockholm

Arrangör: Feministiskt initiativ Stockholm