Stand Up Yours + Klubb Bagis presenterar Rookiekväll


För att fira nyinvigningen av Bagarmossens Folkets Hus ställer Stand Up Yours tillsammans med Klubb Bagis till med rookiekväll. Kvällen till ära kommer ni att få se några av svensk standups talangfulla nykomlingar som snart tar världen med storm, några av dem är redan på väldigt god väg.

Missa inte denna kväll med en skön mix av olika humorstilar, scenpersonligheter på en och samma scen. Som vanligt leds kvällen av Stand Up Yours klubbdirektörer Pernilla Hammargren och Therese Sandin.

Medverkande komiker: Birgita Klepke Ulrika Campbell Naghmeh Khamoosh Idgie Heatherbranch Sofia Nordin Eleni Dimitrelou Tångstedt

Dörrarna öppnas 19.30, showen startar 20.00.

SUY Den feministiska humorklubben Stand Up Yours startades 2014 i sann DIY-anda för att skapa en inkluderande och onormig humorscen för kvinnor, icke-binära, hbtq-personer och queers. Och inte minst för publiken som längtat efter dem. Sedan dess har de förnyat ståuppscenen och presenterat landets bästa komiker, nya stjärnor och rookies för utsålda hus.

Pernilla Hammargren Pernilla är en av grundarna till Stand Up Yours. Själv gjorde hon standup-debut för 12 år sedan och har de senaste åren varit ute på turné med showen ”Dykes on sparkbikes” och är nu ute med showen ”Homo Aloneo”.

Therese Sandin Therese har varit runt på alla landets stora klubbar och har även kört i USA, England och Irland. De senaste två åren har hon varit förkomiker åt Johan Glans på hans ”World Tour of the World”. Nu är hon ute på turné med sin egen föreställning ”Tjockis - en superviktig standupshow”. Hon var även med i ”Släng dig i brunnen” förra hösten och kommer även vara med i säsong 2 kommande höst.

När: 26 oktober 2018 20:00 - 26 oktober 2018 21:30

Var: Bagarmossens Folkets Hus Lillåvägen 44 / Bagarmossen

Arrangör: Stand Up Yours