Hiv & migration - föreläsning


Lyssna på Povi Foly Lawson som berättar om ny kunskap om hiv, vården och dina rättigheter. Povi har över tjugo års erfarenhet av att arbeta med migration, hiv och sexuell hälsa i Skåne. Passa på att besöka denna kväll för att träffa andra som vill veta mer om hiv. Efter föreläsningen bjuds det på fika. Povi kommer att föreläsa på svenska men möjlighet till tolk finns.

" ندعوكم للانضمام إلينا والاستماع إلى محاضرة الخبيرة پوڤي فولي لاوسون التي ستزورنا في مكتبنا في مدينة يوتوبوري يوم ٢٤ أكتوبر. تعيش پوفي في مقاطعة سكونا، ولديها خبرة عمل أكثر من عشرين سنة في مجال الرعاية الصحية وڤايروس نقص المناعة المكتسب (الإيدز) والهجرة. انتهزوا الفرصة والتقوا بالخبيرة پوڤي واطرحوا أسئلتكم عن الصحة الجنسية وڤايروس نقص المناعة المكتسب، وقابلوا أشخاص جدد وكوّنوا صداقات جديدة وتناولوا الحلوى معنا ومع ضيوفنا. أخبرونا في حال احتجتم للترجمة. تجدون العنوان أدناه. أهلا ومرحبا بالجميع. "

När: 24 oktober 2018 18:00 - 24 oktober 2018 20:30

Var: Positiva Gruppen Väst Nordhemsgatan 50 / Göteborg

Arrangör: Positiva Gruppen Väst