Care program: Live-set med These Heavy Clouds


Inget förköp. Ingår i entrépriset.

These Heavy Clouds är inte bara ett band eller en performance akt. Det är en värld full av pumpande bas, lesbiska kärleksförklaringar, strobbande lampor, ångest och flirtig stämning. Det är queerklubb och vardag. Det är livet indränkt i glitter och lösögonfransar.

Likt en konsert bygger These Heavy Clouds live-set på elektroniska poplåtar. Men vi dyker ner i låtarna, lever i dom och får veta historien bakom. Är det en popkonsert? En föreställning? Ett performance? Det är allt det och lite till.

Spelningen är en del av verket Soul Manufacturing Corporation av den amerikanske konstnären Theaster Gates som presenteras i utställningen Nymaterialism. I utställningsrummet har han skapat en keramikverkstad som dagligen är igång och drivs av lokala keramiker. Vid sidan om görs ett så kallat ”Care Program” som kan innehålla allt från poesiläsningar, musikframföranden, handmassage och liknande, med syfte att skapa en hälsosam och inspirerande arbetsmiljö för keramikerna.

När: 24 oktober 2018 18:00 - 24 oktober 2018 20:00

Var: Bonniers Konsthall Torsgatan 19 / Stockholm

Arrangör: These Heavy Clouds och Bonniers Konsthall