Grundutbildning i asyl- och migrationsrätt


Höstterminen har dragit igång med full fart, vilket innebär att det är dags för en ny omgång av Asylrättstudenternas grundutbildning i migrationsrätt!

Utbildningen består av en föreläsning varje torsdagskväll under en åttaveckorsperiod. Startdatum är den 11 oktober och avslutande föreläsning är den 29 november. Föreläsningarna kommer vara på Stockholms universitet mellan 18.00-20.00.

Under utbildningens gång kommer du lära dig om alltifrån anhöriginvandring till arbetstillstånd. Våra föreläsare består av forskare inom migrationsrätt, praktiskt verksamma jurister samt personer från domstolsväsendet. Utbildningen passar därför perfekt både för dig som vill hjälpa till med rådgivning eller helt enkelt vill lära dig något nytt. Utbildningen är för dig som är nyfiken på migrationsrätt med eller utan grundläggande kunskaper i juridik.

Utbildningen är gratis, men antalet platser är begränsat.

När: 18 oktober 2018 18:00 - 29 november 2018 20:00

Var: Stockholms Universitet Frescativägen / Stockholm

Arrangör: Asylrättstudenterna Stockholm