Ungas identitetsskapande processer i ett mångkulturellt samhälle


Den första av höstens föreläsningar på temat mångfald!

Farzaneh Moinian presenterar sin forskning om hur barn och ungdomar skapar identiteter i skolan och samhället. Farzaneh Moinian är Fil. Doktor i pedagogik och verksam vid både Stockholms universitet och Uppsala universitet.

Arrangemanget är gratis och fika finns att köpa på plats.

Mångfaldsfika är ett samarbete mellan Mångfaldsbyrån Esmeralda, Folkuniversitetet, Uppsala universitet, Uppsala kommun och Kulturhuset Grand. Konceptet är detsamma som den populära Mångfaldslunchen, dock med ny tid och plats.

När: 17 oktober 2018 17:00 - 17 oktober 2018 18:00

Var: Grand Trädgårdsgatan 5 / Uppsala

Arrangör: Mångfaldsfika, Folkuniversitetet Uppsala, Mångfaldsbyrån ESMeralda