Panoramica 2018 - Stockholms Latinamerikanska Filmfestival


PANORAMICA Stockholms latinamerikanska filmfestival är tillbaka under sex dagar i slutet av september med sin största upplaga någonsin! 22 filmer och ett kortfilmspaket med 15 filmer från 11 latinamerikanska länder kommer att visas på Bio Rio , Klarabiografen, Zita Folkets Bio och Skärholmen Kulturhuset Stadsteatern mellan den 25 och 30 september.

Temat för årets festival är SPRICKOR och i anknytning till temat kommer det att hållas två seminarier under festivalen där vi vill lyfta de röster och politiska kamp som många kvinnor och HBTQ+-personer för mot det strukturella våldet. I samband med festivalen har vi även ett extra fokus på Mexiko tillsammans med Cinema Queer.

PANORAMICA Stockholms Latinamerikanska Filmfestival, Skärholmen Kulturhuset Stadsteatern, Klarabiografen, Zita Folkets Bio, Bio Rio

När: 25 september 2018 18:00 - 30 september 2018 22:00

Var: Stockholm City / Stockholm

Arrangör: Flera