BÖG IN BOX i Falun


Hur ska man kunna hitta den stora kärleken på cyberspace eller på Grindr? Måste man gå ut på krogen eller är det så att den enda utvägen att hitta någon är att gifta sig i TV? Och vad är det egentligen vi längtar efter?

Med hjälp av musik, imitationer och komik försöker Magnus HL Carlsson få svar på dessa frågor när han skärskådar dejtingdjungeln och homonormen på ett uppfriskande sätt. BÖG IN BOX är en berusande humorshow om den desperata jakten på kärlek.

Magnus blev omåttligt populär efter att ha varit en av deltagarna i SVT's Gift vid första Ögonkastet under våren. Han är en mångsysslare och medverkat i en rad musikaler, shower och komedier runt om i landet. På senare år har han varit konferencier och allsångsledare på en rad Pridefestivaler i bland annat Malmö och Köpenhamn och där varvat sång, komik och inte minst imitationer av kända svenska kvinnor.

Biljettinformation: Fri entré

Föreställningsinformation: Medverkande och manus: Magnus Carlsson Regi, manus och sv. sångtexter: Adam Gardelin Grafisk design: Johan Östlund Produktion: Act & Art Sweden Samarbetspartner: Medborgarskolan (Åsgatan 27 A, 3tr, Falun)

Föreställningen är cirka 1 timme och 20 minuter.

När: 22 september 2018 15:00 - 22 september 2018 16:20

Var: Kårhuset / Falun

Arrangör: Medborgarskolan, Act & Art Sweden Konst och nöjen, Falu Pride