Sjukt, syster! – Bokpresentation & Lönecoaching - Vårdförbundet


Om boken: Sjukt, syster! För den som följer vårddebatten är det tydligt att sjuksköterskeyrket ännu ofta betraktas som ett kall. Varför? Därför att det handlar om kvinnor. Men berättelsen om sjuksköterskan är ett unikt kapitel i vår historia. Historien är full av starka, drivande kvinnor som lämnat avtryck in till våra dagar. Med lika delar humor och passion beskriver Sara Heyman hur stereotypa bilder av sjuksköterskan fortsätter att verka och stå i vägen för högre löner och bättre arbetsvillkor. Sara Heyman (f. 1981) är bosatt i Stockholm, medicinjournalist på Dagens Medicin och legitimerad sjuksköterska. Tidigare reporter och producent på Sveriges Radios Ekot. Sjukt, syster! är hennes debutbok.

Plats: M64 kursrum 5

Praktisk info: Drop in från klockan 16:15, evenemanget startar sen 16:30 med avslut 17:30. 40 platser och det är de 40 första som får plats. Under evenemanget bjuds det på lätt tilltugg och kaffe.

Vem får komma? Evenemanget är för legitimerade sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, barnmorskor och biomedicinsk analytiker på Huddinge sjukhus.

När: 20 september 2018 16:15 - 20 september 2018 17:30

Var: Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge Hälsovägen / Stockholm

Arrangör: Vårdförbundet avdelning Stockholm