Radikal Bokmässa 2018


FREDAG 14/9 KVINNOFOLK (ingång masthuggstorget)

Revolutionære Antifascister & Antifascistiske Unge (DEN) - Balancing accessibility and security (in english) Sara & Hanna Wikman - workshop: Vi behöver varandra och vi behöver skriva

LÖRDAG 15/9 KVINNOFOLK (ingång masthuggstorget)

Charlotte Kates & Torkil Lauesen - Imperialism and international solidarity. Samidoun Göteborg (mod) (in english) "ums Ganze!" Bündnis (GER) - The History and Strategies of Antifa in Germany (in english) Plan C / Anti-Fascist Network (UK) - The last ten years (in english) Stellan Elebro - Svensk antifascism under andra världskriget Squatting Europe Kollective - Squatting in Europe (in english) Göteborgs Antifascistiska Front - Panel on anti-fascism: Present and future, with organized anti-fascists from Finland, England, Denmark and Germany (in english) Konstpirationen (Ali Derwish, Matthijs Mol, Nilas Siri, Lizette Romero Niknami) - poesi och synthafton

SÖNDAG 16/9 KVINNOFOLK (ingång masthuggstorget)

Varisverkosto (FIN) - Info talk on the "612" fascist march in Finland (in english) Amalia Alvarez - Representation i serievärlden Jonas Lundström - Batongerna slår nedåt Eva Borgström, Arne Nilsson & Qrab i panel om queera arbetarliv i arkiv Liv Marend - Antifascism och reproduktion Annika Tigeryd, Liv Marend, Revolutionaera antifascister, Hanna Höie (moderator) - Feministisk antifascism: feministiska strategier och antifascistisk kamp – tre kvinnor, tre generationer, tre städer Federativs Förlag - Motståndets estetik - Affischer från utomparlamentarisk vänster 1970-2018 anarkism.info - workshop: Vad är anarkism? Anarchist Black Cross Göteborg - workshop: Anti-repression och digitalt självförsvar

BOKBORD: Syndikalistiskt Forum, Amalthea Bokkafe, India Däck, Bokhandeln INFo, Federativs Förlag, Red Deer Collective, Tidningen Brand, Svart Katt Prints, Anarchist Black Cross Göteborg, Oktoberförlaget, AmAlia Alvarez, Föreningen Greklandsolidaritet, Jonas Lundström samt Torkil Lausen & Charlotte Kates

Varje dag mat & fika (vegan). Cash eller swish! Finns hiss och rymlig toalett. Syndikalistiskt Forum i samarbete med ABF & Kvinnofolkhögskolan Göteborg

När: 14 september 2018 17:00 - 16 september 2018 20:00

Var: Kvinnofolkhögskolans Stödförening / Stockholm

Arrangör: Syndikalistiskt Forum