Peaches Filmvisning/Q&A + Christeene LIVE


Stockholm Fringe Festival (STOFF 2018) och Slaktkyrkan presenterar:

PEACHES (Filmvisning + Q&A) + CHRISTEENE (live) + Butcher Queen + Rasuul DJ + StaDemonia Queer Tattoo

18:00 Peaches Does Herself (Filmvisning)

20:30 PEACHES Q&A Kulturjournalisten Tiina Rosenberg möter Peaches i ett samtal och Q&A med en av världens mest spännande feministiska ikoner! (60min) Vad inspirerar en artist som själv sägs vara en inspirationskälla för en hel generation av talanger som Lady gaga och Miley Cyrus? Möt en av Sveriges främsta kulturjournalister i ett samtal med performanceartisten Peaches om hennes artistiska resa, oberoende skapande vid sidan om det patriarkaliska etablissemanget samt feministiska förebilder.

21:30 Rasuul DJ / StaDemonia Queer Tattoo Rasuul George Chamoun är klubbarrangören som jobbat med de flesta intressanta klubbarna runtom i Stockholm och har startat flertalet klubbinitiativ med fokus på queer kultur de senaste fem åren. Under namnet Rasuul har han lika länge dj:at, och hans sets kännetecknas oftast av en karaktäristisk genrefu*k där allt från Jersey club och dancehall blandas med ballroom och kuduro.

StaDemonia Queer Tattoo Queer konst & vegan tatueringsstudion StaDemonia Tattoo har pop-up under kvällen, tatuera dig på plats! Boka.

22:30 Butcher Queen live Butcherqueen är en genderfu*k queer performer . Hen arbetar visuellt mycket med kostym och symboliska akter i sina performance där den vill provocera samhälls strukturer som den tvingas till att leva i den riktiga världen.

23:00 CHRISTEENE live med BASURA! Skivaktuella trash ikonen Christeen ger sig ut på en världsturne med sitt nya album Basura (Spanska för skräp). Ett besök på årets Stockholm Fringe Festival (STOFF 2018) är en självklarhet efter turnepremiären 28 juli på Milkshake Festival i Amsterdam! Sedan sin debut 2011 har Christeene samlat globalt beröm för sina högoktaniga och radikala uppträdanden som river ner normalitet på löpande band. Spin Magazine kallar henne för en manisk mix av Alice Cooper och Hedwig (of the Angry Inch). NOW Magazine kallade Christeene “Beyonce hög på badsalt”. Enligt The New Yorker befruktar Christeene både hip-hop och queerkulturen men en välbehövd dos av punk-rock-humor med attityd! Med sig på scen har Christeene dansarna T-Gravel och Dawg Elf som osar av smutsig, hårig gender bender sex energi fokuserad på universums centrifug: Christeene! Upplev hits som Fix My Dck", "Tears from My Pssy" och "African Mayonnaise" live på scen i en show du sent kommer att förtränga!

Kombobiljett: Peaches Filmvisning + Q&A & Christeene Konsert + Klubb: 250 kr öppnar 18:00 (begränsat antal) Konsert & klubb biljett: Christeene live + Klubb: 180 kr öppnar 22:00

STOFF 2018 programsläpp: juli 2018 Med stöd av: Konstnärsnämnden Kulturrådet, Nordic Culture Point, Stockholm Stads Kulturförvaltning and Stockholms läns landsting

Eventet är 18+ (13+ i målsmans sällskap) Filmvisningen och Q&A sker på engelska

När: 14 september 2018 18:00 - 15 september 2018 02:00

Var: Slaktkyrkan Styckmästargatan 10 / Stockholm

Arrangör: Slaktkyrkan, Nordic Fringe Network - NFN, Rasuul, Stockholm Fringe Festival - Stoff, CHRISTEENE, Peaches