Bokrelease: Lesbos – ett slags limbo


Fotografen Angelica Harms har varit på Lesbos flera gånger under 2015–2018 för att dokumentera situationen och göra en insats som volontär i olika NGO:s. Nu utkommer boken "Lesbos – ett slags limbo" på Mångkulturellt centrums förlag. I boken undersöker Angelica situationen utifrån skärningspunkten mellan estetik, fotografi och antropologi. Det är just nu mer än 10 000 flyktingar som är mer eller mindre strandsatta på den grekiska ön. Flyktingarna lever i ett slags osäkert limbo, en väntan mellan två världar. På releasen presenterar Angelica Harms boken och det finns möjlighet att köpa den till releasepris. Tavernan är öppen till kl. 22.

När: 14 september 2018 17:00 - 14 september 2018 20:30

Var: Mångkulturellt centrum i Fittja Värdshusvägen 7 / Fittja

Arrangör: Mångkulturellt centrum i Fittja