Releasefest för Allting växer av Lyra Koli


»Allting växer« utspelar sig efter att klimatkatastrofer och världskrig har förtätat Förenta Nationerna till en klimatkontrollerad zon. Här lever människor i högteknologiskt välstånd bland blomstrande takträdgårdar. Trots medicinimplantat och ändlös VR-förströelse är nygifta konstnären Jossi inte lycklig. Kryoniska frysbäddar garanterar alla invånare evigt liv, men Jossi drabbas ändå av dödsångest. På jakt efter nya förklaringar söker hon sig till politiken. De etablerade partierna har bara floskler att komma med, och Jossi dras istället in i en radikal organisation som vill omvandla människans relation till naturen.

Theodor Hildeman Togner och Mimmi Corneliusson läser nyskrivet, Andrea Nordwall gräver upp ett galet gammalt kapitel och så blir det förstås läsningar ur boken av Lyra med support. Förlaget bjuder på lite bubbel och boken finns att köpa till releasepris.

När: 24 augusti 2018 17:00 - 24 augusti 2018 20:00

Var: Moderna Bar Svensksundsvägen 15 / Stockholm

Arrangör: Modernista