Podium Samtal: DEL 1


Podium Kultur bjuder in till en samtalsserie i fyra delar om konst, kultur och politik, inför valet i september 2018. Lyssna till unga kreatörer och inspirerande röster inom kulturen, pratar om representation och vilkas berättelser som får ta plats, om vad som händer med kulturen efter #MeToo-uppropet, om konsten att leva på sin konst, och mycket mer!

✰ 21/8 DEL 1: Om finkultur, populärkultur - och alla vi andra” - Det är få saker som är så abstrakta som ordet “kultur”. Trots att kulturen finnas runt omkring oss hela tiden, är det många som känner sig förvirrade över vad konst egentligen är - och vem som kan avgöra om den är bra eller dålig. Under seriens första samtal snackar panelen om hur bilden av vem som äger kulturen påverkar vilka som skapar konst. Vad är det som är fint med “finkultur” och vad händer med konsten när den ryter ifrån och helt enkelt blir ful?

Medverkande: → Nina Rashid, poet och skådespelare → Hadil Mohamed, grafisk designer, illustratör och konstnär → David Nzinga, skådespelare, manusförfattare och regissör Samtalsserien leds av Wendy Francis och arrangeras i samarbete med Kista bibliotek och LIV1.

Tillgänglighet: Rulltrappa finns, lokalen är anpassad för rullstol. Gratis och öppet för alla!

När: 21 augusti 2018 18:00 - 21 augusti 2018 19:30

Var: Kista bibliotek Kista Galleria / Kista

Arrangör: Podium Kultur och Kista bibliotek