Drag Queen Story Hour


Drag Queen Story Hour härstammar från USA och skapades av Michelle Tea i San Francisco. Drag Queen Story Hour innebär att härliga, glittriga och färgglada Drag Queens läser normkreativa sagor för barn och där finns inga normer eller gränser, alla är lika värda!

Under våren 2018 läste Lady Busty och Miss Shameless sagor på Malmö stadsbibliotek och på Halmstad stadsbibliotek och det blev stor succé som man kunde läsa om i Skånska Dagbladet och på SVT. De kommer tillbaka dit även i höst - men först besöker de Helsingborg Pride.

11-11.30 är det för barn som är 2-4 år 11.30-12.00 är det för barn som är 4-7 år

Vårdnadshavare eller motsvarande är välkomna, i övrigt är det åldersgränserna som gäller.

När: 12 augusti 2018 11:00 - 12 augusti 2018 12:00

Var: Stadsparken Helsingborg / Helsingborg

Arrangör: Helsingborg Pride