Stoppa Afs valupptakt!


Du har säkert sett deras broschyrer. ”Dags att resa hem” står det. Hundratusentals svenskar har reagerat med avsky mot den rasistiska attacken och frågat sig hur de kan slå tillbaka. ”Feminism är kvinnofientligt” skriver de i en annan pamflett. Det är som ett slag i ansiktet på den rörelse som i över hundra år kämpat för kvinnors rättigheter i Sverige.

Undrar du hur du kan säga ifrån mot de här nynazisterna?

Nu på lördag arrangerar Alternativ för Sverige sin valupptakt "Återvandringsturnén" först på Långholmen 11-14 och senare på eftermiddagen på Sergels torg. ”Dags att lägga ner” är vårt svar till det nystartade partiet som tror att de ska på rasistisk valturné. Afs är ideologiskt länkade till NMR som de hållit torgmöten ihop med, och de är utbrytare ur Sverigedemokraterna – uteslutna därför att de till skillnad från ledarskiktet i SD inte vill hålla tyst om det totalitära, vita Sverige som Jimmie Åkesson och hans gäng bara pratar om i hemlighet.

När: 11 augusti 2018 16:00 - 11 augusti 2018 17:00

Var: Sergels torg / Stockholm

Arrangör: KÄMPA STHLM, Ung Vänster Storstockholm, SUF Stockholm, Allt åt Alla Kvinnofront Stockholm