Pubhäng med standup och quiz


Pubkväll med stand up och quiz Efter en dag full av workshops, föreläsningar och samtal är det tid för pubhäng på Clarion Grand Hotels restaurang/pub Kitchen & Table på Stortorget.

19.30 Stand up med Hannes Pettersson Hannes är standupkomiker från Värmland som skämtar om sina erfarenheter som transman; om manlighet, kropps- och könsnormer, dejting, transvård, bemötande och rätten att få vara den man är. Han tycker att det är viktigt och roligt att kunna dela med sig av sina oftast jobbiga erfarenheter på ett humoristiskt och lättsamt sätt men fortfarande vila på en grund av allvar. Dessutom vill han gärna bidra till en större representation av transpersoner i kultur- och humorbranschen. Hans humor är ärlig, personlig, informativ, blottande, lite snuskig och framför allt väldigt rolig!

Efter detta blir det pubquiz som leds av ingen mindre än Jörgen Wahlström.

När: 11 augusti 2018 19:00 - 11 augusti 2018 22:00

Var: Kitchen & Table Helsingborg Stortorget 8-12 / Helsingborg

Arrangör: Helsingborg Pride och Clarion Grand Hotel Helsingborg