Let's Make Love Great Again, Gärdet


Let's Make Love Great Again 11-12 augusti 2018 på Gärdet i Stockholm kommer att vara en kombination av manifestation och festival. Den är gratis för alla och innehåller livemusik med toppartister, föreläsningar, panelsamtal, konstutställningar och andra kulturframträdanden. Den gemensamma nämnaren är tron på att kärlek, respekt och vänskap är störst av allt. Syftet är att bidra till en mer mänsklig och kärleksfull värld i en tid då exkludering och polarisering vinner mark.

De första artistbokningarna kommer att släppas kring senvintern och början på våren 2018. Hela projektet byggs på en treårsplan och ska avslutas 2020 genom att göra en konstinstallation någonstans i världen i form av världens största hjärta.

När: 11 augusti 2018 11:00 - 12 augusti 2018 23:00

Var: / Stockholm

Arrangör: Let's Make Love Great Again