Bokrelease med vernissage


Förlaget ger under EuroPride 2018 ut två nya titlar med tema hbtq+. Det firas med ett releaseevent med vernissage.

Titlarna som firas: En fishy fight på Gröna linjen - en comic book-inspirerad berättelse som kom till under Stockholm Pride 2017. Den handlar om de queera vännerna Dragana och Cat som upptäcker att de har superkrafter och med hjälp av dessa räddar världen från en slemmig undergång. Lesbisk-, trans- och ace-representation.

Asexuella boksidor - en antologi som kom till uppstart under en workshop under Stockholm Pride 2017. Ett 20-tal skribenter medverkar i antologin som syftar till att synliggöra det asexuella och aromantiska spektrumet. Ace- och aro-representation.

När: 5 augusti 2018 18:00 - 5 augusti 2018 21:00

Var: Glavagatan 31 / Farsta

Arrangör: FemiFiction förlag