Queens of Pop Uppsala


Zara Larsson, Icona Pop och Molly Sandén klara för nya festivalen QUEENS OF POP.

Sveriges just nu starkast lysande stjärnor besöker Sofiero Slott i Helsingborg 27 juli och Botaniska Trädgården i Uppsala 3 augusti.

Biljettinfo Biljetterna släpps på fredag 15 december klockan 09.00. Julklappserbjudande 595:- + service (kan köpas tom 31/12 2017) Ordinarie festivalpass 795:- + service (kan köpas from 1/1 2018) Barnbiljetter 0-6 år 0:- + service (begränsat antal)

QUEENS OF POP är en helt ny endagsfestival som får premiär i sommar. Bakom storsatsningen står arrangörerna Paraply & Curling i samarbete med Live Nation. Ambitionen är att erbjuda vår tids mest aktuella artister och samtidigt förena människor genom starka intryck och inspirerande upplevelser i landets vackraste slottsmiljöer.

Zara Larsson Inget blir större än att toppa premiäråret för QUEENS OF POP med popdrottningen Zara Larsson. Hon är Sveriges största musikexport som just nu håller på att erövra världen. Hennes hitlåt ”Lush Life” har streamats overkliga 600 miljoner gånger bara på Spotify och 19 år gammal har hon redan vunnit alla priser en kan drömma om. Under 2018 släpper hon nytt material. Det finns inget som kan stoppa henne.

Icona Pop Den svenska electropop-duon har dominerat topplistorna, sålt platina i både USA och Sverige och turnerat i hela världen. De kallas för det svenska musikundret och har vunnit både grammisar och guldutmärkelser. I sommar gungar gräset i våra slottsparker i 128 bpm när vi dansar till hit efter hit efter hit efter hit…

Molly Sandén Sedan Molly började släppa eget material på svenska har Sverige lämnats i en slags Molly-feber. Första singeln ”Rygg Mot Rygg” från kommande albumet har sålt platina och senaste singeln ”Utan Dig” har naglat sig fast på topplistorna. Molly Sandén är just nu programledare i Musikhjälpen och vi är stolta för att hon står på våra kungliga scener i sommar.

Spelplatser Queens of Pop besöker två av Sveriges främsta sommarstäder under sommaren 2018.

Sofiero Slott, Helsingborg 27 juli. Upplev en euforisk dag i en av Sveriges vackraste slottsträdgårdar. Sofiero har levererat ultimata festligheter genom århundraden och i sommar tar QUEENS OF POP upplevelsen ett steg vidare. Dansa på gröna gräsmattor och andas in festivalens kärleksluft.

Botaniska Trädgården, Uppsala 3 augusti Har du inte alltid drömt om att få gå på festival i en barockträdgård? I sommar kan du äntligen dansa i en park fylld av rosenrabatter och lavendel. Bjud in alla dina vänner till sommarens mest episka festivalupplevelse.

Övrig info Festivalen kommer att presentera ett antal ytterligare akter, happenings och pop-up-utställningar längre fram.

OBS! Evenemanget har 13-årsgräns. Barn/unga under 13 år kommer endast in i målsmans sällskap och måste bära hörselkåpor under hela vistelsen på festivalområdet.

När: 3 augusti 2018 16:00 - 3 augusti 2018 23:59

Var: De linneanska trädgårdarna Villavägen 6-8 / Uppsala

Arrangör: Queens of Pop och Live Nation Sweden