Cinema Queer Pride Beach Party - the hurricane is coming!


Cinema Queer Pride Beach Party - the hurricane is coming! Euro Pride är här och den 2 augusti drar alla orkaners moder in över Smedsuddsbadet - HURRICANE BIANCA ÄR TILLBAKA och den här gången åker hon till Moskva!

När Debbie blir utsläppt från fängelset är hon fast besluten att hämnas på ärkefiende Bianca genom att lura henne till Ryssland, ett land som enligt Debbie har ypperliga lagar mot hbtq-personer. I tron att hon ska få att lärarpris beger sig Bianca tillsammans med vapendragaren Rex till Moskva och… ja ni gissade rätt DRAMA!!! Hurricane Bianca 2 är ett actionfyllt äventyr och precis som sin föregångare fylld av gästspelande queens som Ambrosia Salad, Katya Zamolodchikova, Alaska Thunderfuck, Shangela, Darienne Lake och Mrs. Kasha Davis.

Cinema Queer Pride Beach Party bjuder på film, fest och fabulösa queens på Smedsuddsbadet. Så kom till och se dina favoritqueens ta sig an både homofoba amerikaner och den ryska stadsmakten. Come and slay or sashay away!

När: 2 augusti 2018 21:00 - 3 augusti 2018 05:00

Var: Smedsuddsbadet / Stockholm

Arrangör: Cinema Queer