Silvana - väck mig när ni vaknat (FILM)


Uppmärksammad dokumentär om artisten Silvana Imams väg från underground till ikon. Silvana har de senaste åren tagit Sverige med storm och har med sina kompromisslösa texter fångat en hel generation. I dokumentären får vi följa henne på nära håll under sin resa genom framgångar, motgångar och, inte minst, kärleken. En unik skildring av en artists genombrott och hennes kamp med rollen som förebild och sina egna förväntningar. Belönad med Guldbagge för Bästa dokumentär.

Innan filmen spelar Malmös dj-stolthet DJ CLEVA. Kom kl 21 och värm upp med picknick och bästa mixen av hiphop och R'n'B.

Regi: Mika Gustafson, Olivia Kastebring & Christina Tsiobanelis | Sverige 2017 | 95 min | dialog på svenska | svensk text

Filmen syntolkas.Samlingsplats syntolkning: Norrbäcksgatan 2, förskola Hyllivången kl 21:15

I samarbete med Folkets Bio Malmö.

Sommarscen Malmö är certifierat som ett Miljömärkt Event av Stiftelsen Håll Sverige Rent

Sommarscens Checklista!

• Ta med dig vatten hemifrån. • Ta gärna med något att sitta på. • Ta med hörselskydd till barnen på kvällsarrangemangen. • Använd papperskorgarna, sortera när det finns möjlighet. • Ta gärna med egen picknick. • Det kan vara en god idé att kissa innan man går hemifrån, både för stora och små. • Gå, cykla eller åk kollektivt för miljöns skull. • Ta hand om varandra.

När: 20 juli 2018 22:00 - 20 juli 2018 23:35

Var: Kroksbäcksparken / Malmö

Arrangör: Folkets Bio Malmö och Sommarscen Malmö