Mavis Staples | Pustervik, Göteborg


Legendariska soul- och gospelartisten Mavis Staples är 78 år gammal och aktuell med nya albumet ”If All I Was Was Black” som släpptes i höstas samt en ny turné som äntligen tar henne till Göteborg för konsert på Pustervik den 17 juli!

Med en karriär som började på 1950-talet i familjebandet The Staples Singers är Mavis Staples en av de allra största – känd både för sin otroliga röst och sitt engagemang i den amerikanska medborgarrättsrörelsen. Nya albumet ”If All I Was Was Black” har fått strålande recensioner och är det tredje albumet där hon samarbetar med Wilco-frontmannen Jeff Tweedy.

Före konserten värmer DJ-kollektivet Get-Loose upp med att spela lite goa och passande låtar för kvällen!

Åldersgräns: 18 år Dörrar: 19.00 | På scen: 20.00 Presenteras av Live Nation och KB West

När: 17 juli 2018 19:00 - 17 juli 2018 23:00

Var: Pustervik, Järntorgsgatan 12 / Göteborg

Arrangör: Pustervik, KB West, Live Nation Sweden