Förvilda 2018


17-24 Juni Skogsläger i Ångermanland Aktioner, workshops & diskussioner för en radikalare miljökamp och en värld utan förtryck

Det kommer att hålla till ute i en fin gammal skog den här gången, utan tillgång till någon form av byggnad, toalett eller el. Det finns tillgång till en kallkälla, en å som flyter precis intill och en sjö inte så långt bort där en kan bada och fiska. På 15 min med bil kan en ta sig till en liten mataffär där det också finns wifi.

Det kommer att bli ett fullspäckat schema på temat motstånd, skog och förvildning med allt ifrån knopar, självförsvar, trädklättring, inventering, delning av erfarenheter från olika kamper, och självmedicinering med örter till musik, lek och dans.

Anmälning!

När: 17 juni 2018 12:00 - 24 juni 2018 12:00

Var: Ångermanland /

Arrangör: Kolonierna