Uppläsning med Monstrum skrivarkollektiv


Hur bryter vi tystnader? Vad händer när vi skriver?

Skrivkollektivet Monstrum består av fd. deltagare från Kvinnofolkhögskolans kurs “Your silence will not protect you” läsåret 2017-2018. Under kvällen kommer några av kollektivets medlemmar läsa texter skrivna under det gångna året och en kan även få höra kursdeltagare från tidigare läsår.

Dörrarna öppnas kl.18.30 och läsningarna börjar kl. 19.00. Det kommer finnas enklare snacks och dryck till försäljning för en billig peng. Ett frivilligt entrébidrag, som går till hyran för lokalen samt kollektivets kommande arrangemang, tas tacksamt emot men alla bidrar självklart efter förmåga.

Evenemanget genomförs i samarbete med ABF Malmö.

När: 26 maj 2018 18:30 - 26 maj 2018 21:00

Var: Poeten på hörnet Södra Förstadsgatan 65 B / Malmö

Arrangör: Monstrum