Livepodd med Raseriet och Onåd på Lilla Scen


I den uppmärksammade, Pulitzerprisade pjäsen Onåd som just nu spelas på Kulturhuset Stadsteatern tas teman som tro, identitet och stigmatisering upp. Teman som podcasten Raseriet direkt efter föreställningen den 24 maj kommer diskutera framför publik! Vad betyder ett namn idag?

Livepodden startar direkt efter föreställningen kl.19.45 och är gratis i mån av plats i salongen.

Om Raseriet - podden med Amie & Fanna Raseriet är samtalspodden där kusinerna Amie Bramme Sey och Fanna Ndow Norrby avverkar ämnen som är kopplade till populärkultur, relationer och rasism.

Om Onåd: Amir Kapoor är framgångsrik stjärnadvokat, lyckligt gift med konstnären Emily, bosatt i vacker våning på övre Manhattan i New York.

En gång hette han Amir Abdullah, son till muslimska föräldrar från Pakistan. En bakgrund som han anser sakna betydelse. Eller kanske döljer? Nu har han siktet inne på att bli delägare i den judiska advokatbyrå han jobbar på.

Så vill hans systerson att han som advokat ska hjälpa en imam som häktats på felaktiga grunder. Amir värjer sig, vill inte bli inblandad. Emily övertalar honom att ställa upp.

Det ena leder till det andra. Och Amirs noggranna identitetsbygge hotar att falla samman.

När: 24 maj 2018 19:45 - 24 maj 2018 20:30

Var: Kulturhuset Stadsteatern Kulturhuset Sergelstorg / Stockholm

Arrangör: RASERIET och Kulturhuset Stadsteatern