Kurs i Antirasistisk civilkurage


Med civilkurage menas att du vågar stå upp för dina och andras åsikter och värderingar även om det innebär en personlig risk då du vet att du kan stöta på motstånd. För att agera med civilkurage krävs stöd, solidarisk engagemang och mycket träning.

Kursen tas fram inom ramen av Fyra fronter i samarbete med Raoul Wallenbergs Academy och vardagens civilkurage.

Raoul Wallenbergs Academy har lång erfarenhet av att utbilda elever i bland annat civilkurage, genom att bland annat få de att arbeta med sina egna värderingar. Vardagens civilkurage är en förening som har etablerat sig väl i både Malmö och Uppsala där de har dojos för de som önskar att komma och öva på civilkurage genom forumspel. De har nyligen startat en lokalförening i Stockholm.

Gratis

När: 15 maj 2018 18:00 - 5 juni 2018 20:30

Var: ABF Stockholm Sveavägen 41 / Stockholm

Arrangör: Fyra fronter och ABF Stockholm