Dotterbolaget Brinner i Malmö!


Dotterbolagets uppskattade utställning som tidigare i vår hängt på Arlövs bibliotek vandrar nu vidare till Malmö och Folkets Bio Malmö / Panora! DOTTERBOLAGET BRINNER är en utställning om brinnande känslor i kroppen, eufori, kärlek, hat, vrede, kaos, förstörelse, politisk kamp och pånyttfödelse. Med elden som kraft och energi kommenterar konstnärerna en samtid i stor förändring. Utställningen består av illustrationer, serier och textilverk.

Medverkande i denna utställning är; Karolina Bång, Karin Didring, Lisa Ewald, Moa Forslind, Felicia Granroth, Malin Granroth, Julia Hansen, Karin Hjalmarsson, Karin-Karuchka Kristiansen, Siri Lo Lidbeck och Lisa Örtlund. Textilverken är skapade av: Felicia Granroth, Julia Hansen, Karin Hjalmarsson, Karin-Karuchka Kristiansen, Malin Granroth och Moa Forslind.

Utställningen pågår fram till 17 juni

När: 12 maj 2018 13:00 - 2 juni 2018 20:00

Var: Folkets Bio Malmö Friisgatan 19 D / Malmö

Arrangör: Dotterbolaget Malmö