After work: lekens möjligheter för ett smartare familjeliv


OM FÖRFATTARNA

LINA BODESTAD släpper i april sin bok "Farliga prinsessor och ljuva monster - om normutmanande föräldraskap". Boken visar hur vi kan ge våra barn fler möjligheter i lek och lärande, så att de slipper fastna i snäva köns-fack, både som barn och senare som vuxna.

LISA MANNBERG har skrivit boken "Lek istället för bråk: 64 lekar för att förenkla vardagen med barn" - en praktisk tipsbok för alla som vill skapa en roligare och mindre konfliktfri vardag med barn, genom att leka mer!

PERNILLA ALEXANDERSSON, VD och grundare på Add Gender, och hennes uppmärksammade bok "Gravidilska" kommer också att finnas på plats.

När: 27 april 2018 16:00 - 27 april 2018 18:00

Var: Add Gender Götgatan 58 / Stockholm

Arrangör: Normpsykologen - Lina Bodestad och Add Gender